Selecteer een pagina

Het enige echte nieuws van Nederland

Missie

Genaaid waar je bij staat – op grote missie

 

Het is eigenlijk heel simpel: Wij hebben het helemaal gehad om alsmaar braaf ‘ja en amen’ te knikken. Het is hoogste tijd dat burgers zelf een beeld vormen van wat er gaande is in de samenleving en zich niet meer laten onderdrukken door o.a. instanties, overheden, politieke nep-partijen, nep-privacy verklaringen of miljardenbedrijven.

 

Wij bieden nieuws andersom: van onder naar boven: vanuit het perspectief van de ‘gewone’ burger. De ervaringen van de burgers tellen en niet de slijmverhalen van instanties.

 

• Wij van genaaid waar je bijstaat hebben veel kritiek op de huidige staat van de maatschappij en wij schoppen er op dit blog gewoon vrolijk tegenaan.

• Wij willen je andere invalshoeken aandragen zodat je niet alleen maar één kant van het verhaal hoort en ziet.

• Van supermarkten tot overheden, van bedrijven tot industrieën, van winkelketens tot instanties: Wij gaan iedereen door de stront trekken die volgens ons niet (meer) eerlijk handelt.

 

Waarom doen we dat? Wij willen dat de burgers weer dichter bij elkaar komen, elkaars verhalen delen, samen opstaan, voor zichzelf en hun medemens opkomen en zichzelf juist niet meer voor de gek laten houden.

 

Onze missie ondersteunen wij met kleurrijke illustraties, scherpe teksten, inspiraties en links. Wij willen je aanmoedigen om zelf na te denken. Sta eindelijk op en zeg wat je daadwerkelijk denkt!

Heb je een stofzuiger gekocht waar na twee weken alle plastic onderdelen vanaf breken? Moet je bladblazen bij windkracht negen zoals Markus M. omdat de gemeente vindt dat dat therapeutisch werkt? Heb je de diagnose PTSS maar zegt de bedrijfsarts van niet, zoals bij Heleen R.?

 

Deel het met ons en wellicht plaatsen wij een bericht hierover op het nieuwsblog van genaaid waar je bij staat. extreem@genaaidwaarjebijstaat.nl