Selecteer een pagina

Het enige echte nieuws van Nederland

Maak je borst maar nat!

Het nieuwsblog van genaaid waar je bij staat is online! Het idee erachter?

 

Alles aan het licht brengen waar de ‘grote mensen’ het liefst niet over willen praten. Het nieuws van onder naar boven, de realiteit vs. de nep-democratie, de uppercut van de samenleving.

 

Het gaat over paarse krokodillen

 

– zaken die compleet achterhaald zijn,
– dingen die voor de ‘gewone burger’ verzwegen worden,
– aangelegenheden die achter de schermen gebeuren en ga zo maar door.

Dit alles duurt voort totdat wij met z’n allen eindelijk opstaan: Wij van genaaid waar je bijstaat samen met jou, lieve burger!

Laat je geen oor meer aannaaien en spreek eindelijk uit waardoor jij je vreselijk genaaid voelt/voelde. Dit kan van alles zijn. Denk aan alle instanties die ons tegenwerken, de kleuterspeelzaal die de overheid heet, mensen die hun leeftijd en IQ niet uit elkaar kunnen houden et cetera.

 

Samen met jou ruimen wij massaal op en halen wij – met veel humor, sarcasme, intellect en scherpzinnigheid – alle paarse krokodillen van de weg!

 

Mail ons jouw unieke verhaal en wellicht maken wij er een nieuwsbericht van voor genaaid waar je bijstaat. extreem@genaaidwaarjebijstaat.nl

We bedanken jullie bij voorbaat voor alle inzendingen en verhalen die je met ons deelt.

Trots op ons logo!

Het verhaal

Voor het logo van genaaid waar je bij staat hebben wij ons onder andere laten inspireren door een commercial van Ohra. De kinderlijke kleuren die wij erin hebben verwerkt, wijzen op de grote kleuterspeelzaal, die de samenleving op dit moment schetst. – Elk bedrijf en elke instantie is ook ergens een peuterspeelzaal. Vind je niet? ;-P

Link naar commercial van Ohra – Het paarse krokodil

Link naar de commercial van Ohra – Het paarse krokodil 2